1. Welcome to 4Runners.com!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all 4Runner discussion topics
    • Communicate privately with other 4Runner owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Who has changed their Startup/Display Off image on their NAV units?

Discussion in 'Audio & Video' started by Ghost, May 18, 2014.

  1. May 18, 2014 at 3:32 PM
    #1
    Ghost

    Ghost [OP] I AINT AFRAID OF NO GHOST

    Joined:
    May 18, 2014
    Member:
    #128
    Messages:
    100
    Gender:
    Male
    First Name:
    Raymond
    Anchorage!
    Vehicle:
    2014 MGM 4runner Limited
    weathertechs :(
    I was going to pull the instructions from T4R buuuuut they are down. I will update OP when it gets back up

    here is mine

    [​IMG]
     
    Palerider likes this.
  2. Jun 26, 2014 at 1:24 PM
    #2
    Blackstock

    Blackstock New Member

    Joined:
    Jun 26, 2014
    Member:
    #188
    Messages:
    1
    Gender:
    Male
    Atlanta
    Vehicle:
    2014 Black 4Runner
    Wait, how did you do that? Can you upload your own image?
     
  3. Jun 26, 2014 at 1:26 PM
    #3
    Ghost

    Ghost [OP] I AINT AFRAID OF NO GHOST

    Joined:
    May 18, 2014
    Member:
    #128
    Messages:
    100
    Gender:
    Male
    First Name:
    Raymond
    Anchorage!
    Vehicle:
    2014 MGM 4runner Limited
    weathertechs :(
    I think it may be only the 14+ with nav units


    103406d1385266026-4runner-startup-displa_d03074b76fd8e3a888a1b00030e2c2d37dd1a63c.jpg
     
    Palerider and c4inam2n like this.
  4. Nov 8, 2015 at 6:36 PM
    #4
    MeefZah

    MeefZah Curmudgeonly

    Joined:
    Nov 1, 2015
    Member:
    #1122
    Messages:
    370
    Gender:
    Male
    First Name:
    Mark
    Lost Coast, Cali
    Vehicle:
    '17 4R SR5 4WD x 2!
    Things with stuff, but nothing much
    This is my start up and off display. Followed the directions and especially the case sensitive folder name requirements. Took a few tries but I just kept hitting "transfer" and it went through.

    [​IMG]
     
    jester243 likes this.
  5. Feb 24, 2016 at 5:35 PM
    #5
    Dimhof

    Dimhof More is better

    Joined:
    Feb 13, 2016
    Member:
    #1554
    Messages:
    179
    Gender:
    Male
    First Name:
    David
    Cottonwood Heights, UT
    Vehicle:
    2015 4runner trail with KDSS
    Got mine edited. Now I wish I could get the disclaimer to go, has anyone done this before? This is what I have going on now:

    20160224_175730.jpg

    20160224_175814.jpg
     
  6. Apr 12, 2016 at 2:27 AM
    #6
    smkymntn

    smkymntn New Member

    Joined:
    Mar 18, 2016
    Member:
    #1732
    Messages:
    31
    Gender:
    Male
    First Name:
    Adam
    Vehicle:
    2014 T4R SR%
    3" toytect lift, Magnaflow, TRD intake, Xenon depot LED fog and high, HID low beam, antidark underhood lighting, LED bar mounted in grill, Ram mount phone mount, 20% tint all around, BFG KO2 275/70-17 on SCS Stealth 6 Silver wheels, Nfab side steps, Weathertech mats with TRD tags, Vintage Toyota shifter, Carista software tweak. Sprint Booster, LED drl upgrade.
    I did mine no problem on my 2014. Don't have a pic but it's fairly easy once drive is formatted correctly using instructions
     
  7. Jun 25, 2016 at 9:08 PM
    #7
    Kilos

    Kilos New Member

    Joined:
    May 23, 2016
    Member:
    #2053
    Messages:
    20
    Gender:
    Male
    Vehicle:
    2014 4Runner Trail 4x4 w/KDSS
    TRD black wheels, TRD grille, Bilstein 5100s w/.85 in front
    I've tried every file format available and followed all of the instructions to the "t." Any suggestions would be much appreciated, the error I'm getting is "Unable to access the USB Flash Drive. Please check that it is properly connected." The thumb drive works perfect on my computer, I have a Mac and used the formatting listed in the instructions...
     
  8. Jan 17, 2017 at 5:05 AM
    #8
    alsun

    alsun New Member

    Joined:
    Jan 17, 2017
    Member:
    #3374
    Messages:
    1
    Gender:
    Male
    Vehicle:
    2016 4runner
    LED headlight, LED interior lights
    Hello everybody new to this place. i have a 2016 4runner and trying to change the start up image but the default image still shows for about 2 seconds in the beginning then my image pops up for a split second, and i mean its quick then the warning dialog shows. is there any way of not showing the default image and just show mine or a way to have mine image last longer than it does currently?

    front 4 run.jpg
     
    Palerider likes this.
  9. Jun 13, 2017 at 9:12 AM
    #9
    MeefZah

    MeefZah Curmudgeonly

    Joined:
    Nov 1, 2015
    Member:
    #1122
    Messages:
    370
    Gender:
    Male
    First Name:
    Mark
    Lost Coast, Cali
    Vehicle:
    '17 4R SR5 4WD x 2!
    Things with stuff, but nothing much
    Old post, but since no one replied I will answer it now. It is NOT possible. The startup image only is designed to show for a second or two. If you want the image on there all the time, that is doable - set the image as "screen off image" and once the file is uploaded, turn the screen off (settings - > screen off). The screen will stay off all the time and the image will be displayed all the time that the screen is "off".
     
  10. Jun 13, 2017 at 9:53 AM
    #10
    jester243

    jester243 rabble rabble rabble

    Joined:
    Jul 13, 2016
    Member:
    #2304
    Messages:
    691
    Gender:
    Male
    First Name:
    Dan
    Spokane, WA
    Vehicle:
    2016 4Runner Trail Premium w/ KDSS
    Nice, I have a similar one IMG_5522.jpg
     
To Top