1. Welcome to 4Runners.com!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all 4Runner discussion topics
    • Communicate privately with other 4Runner owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Rear latch not working

Discussion in '4th Gen 4Runners (2003-2009)' started by Sirjeff, Jan 25, 2015.

  1. Jan 25, 2015 at 9:47 AM
    #1
    Sirjeff

    Sirjeff [OP] New Member

    Joined:
    Jan 24, 2015
    Member:
    #424
    Messages:
    1
    Gender:
    Male
    First Name:
    Jeff
    Vehicle:
    2005 4Runner White V6 4x4 Auto Limited
    Non
    I started with rear defroster and wiper not working got that fixed now the rear latch is not working the switch is good ?
     
  2. Jan 25, 2015 at 10:42 AM
    #2
    wnelax04sr5

    wnelax04sr5 Moderator Staff Member

    Joined:
    Apr 6, 2014
    Member:
    #12
    Messages:
    2,551
    Gender:
    Male
    First Name:
    Ethan
    CT
    Vehicle:
    2004 SR5 4X4 Galactic Gray
    is it the physical latch or the electronic soft close mechanism?
     
  3. Jun 5, 2015 at 4:23 PM
    #3
    Toyo

    Toyo New Member

    Joined:
    Jun 2, 2015
    Member:
    #652
    Messages:
    6
    Gender:
    Male
    First Name:
    Steve
    Vehicle:
    2008 4R LTD V8 4WD
    Icon Stage ll w/UCA's, TRD Pro Wheels, Toyo Open Country.
    Have you tried disconnecting the battery for a few moments? Sometimes it has a brain fart and needs reset. It worked on a friend of mines.
     
    Bob likes this.

Products Discussed in

To Top