1. Welcome to 4Runners.com!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all 4Runner discussion topics
    • Transfer over your build thread from a different forum to this one
    • Communicate privately with other 4Runner owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

Pandora on Entune broken?

Discussion in 'Audio & Video' started by jeffw6236, May 3, 2018.

  1. May 3, 2018 at 11:51 AM
    #1
    jeffw6236

    jeffw6236 [OP] New Member

    Joined:
    Aug 21, 2017
    Member:
    #4618
    Messages:
    23
    Gender:
    Male
    First Name:
    Jeff
    Vehicle:
    2017 White 4Runner TRD Off-Road
    My wife and I regularly use the Pandora app on Entune on both the 4Runner and the Tundra. Yesterday afternoon they both quit working. We both get an error that says invalid login. Streaming Pandora via bluetooth still works fine as do all the other Entune apps. Different phones, different Pandora accounts, different vehicles - both are Entune though. Makes me think it's a server issue or from an update or something.

    anyone else having this issue?
     
    ekrisp likes this.
  2. May 3, 2018 at 1:02 PM
    #2
    ckon

    ckon New Member

    Joined:
    Apr 24, 2018
    Member:
    #5887
    Messages:
    87
    Gender:
    Male
    First Name:
    Chuck
    SE Michigan
    Vehicle:
    2018 Silver TRD ORP w/KDSS
    Tinted front windows | Hard-wired radar detecter | Heritage grille | Bumper, wheelwell and mudflap mod | 285/70 Nitto Grapplers | Plasti-Dipped valances, rack rails and logos | Replace all interior lamps w/LEDs | XenonDepot HIDs | Salex console and glove box organizers | RCI aluminum skid plate | Sprint Booster | Bilstein 5100 Shocks - Leveled @ .85 |
    Yup - I am having the same thing happening.
     
  3. May 3, 2018 at 1:13 PM
    #3
    jester243

    jester243 rabble rabble rabble

    Joined:
    Jul 13, 2016
    Member:
    #2304
    Messages:
    1,633
    Gender:
    Male
    First Name:
    Dan
    Spokane, WA
    Vehicle:
    2016 4Runner Trail Premium w/ KDSS
    I don't use Pandora but spotify was down for a while yesterday as well
     
  4. May 3, 2018 at 2:02 PM
    #4
    ekrisp

    ekrisp New Member

    Joined:
    May 3, 2018
    Member:
    #5971
    Messages:
    1
    Gender:
    Female
    First Name:
    Emily
    Vehicle:
    2015 Toyota 4Runner TRD Off Road
    Same thing, today. Previously I have had issues which were fixed if I disconnected and reconnected Entune. I tried that and also disconnected and reconnected my iPhone and still that won’t work. It goes between saying Invalid Login to Tethering Error. I’ve wasted 2 hours trying to figure it out.
     
    Last edited: May 3, 2018
  5. May 3, 2018 at 3:53 PM
    #5
    TRD4wg&oz

    TRD4wg&oz New Member

    Joined:
    May 3, 2018
    Member:
    #5972
    Messages:
    9
    Gender:
    Male
    First Name:
    Jason
    Richmond
    Vehicle:
    2018 Red TRD Off Road Premium
    Blacked out emblems, grill, and bumper centers.
    Yep. Same here. Started yesterday saying invalid log in. Tried going into my Entune.com and unauthorizing. Then re authorized. No difference. Hopefully this will be fixed soon.
     
  6. May 3, 2018 at 4:20 PM
    #6
    jeffw6236

    jeffw6236 [OP] New Member

    Joined:
    Aug 21, 2017
    Member:
    #4618
    Messages:
    23
    Gender:
    Male
    First Name:
    Jeff
    Vehicle:
    2017 White 4Runner TRD Off-Road
    Just called entune support. Said they are aware and working on it but no ETA for a fix. They said call back if it’s not working in a day or 2.
     

Products Discussed in

To Top