1. Welcome to 4Runners.com!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all 4Runner discussion topics
    • Transfer over your build thread from a different forum to this one
    • Communicate privately with other 4Runner owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

New 2nd gen morimoto xb led headlights

Discussion in '5th Gen 4Runners (2010+)' started by Silverghost, Aug 3, 2020.

  1. Dec 3, 2020 at 6:08 PM
    #31
    mtnbiker67

    mtnbiker67 New Member

    Joined:
    Aug 19, 2020
    Member:
    #16208
    Messages:
    69
    Gender:
    Male
    First Name:
    Scott
    Vehicle:
    2020 TRD
    So far so good. I did replace both the fuses with better quality 10amp fuses. I use the heated mirror slot and have no issues. I do have the Gen 2 version. They do have a 5 year warranty so I would contact whoever you got them through and see what they can do.

    One more word of advice. Not sure if you knew this. The DRL's won't come on if parking brake is engaged. I say that only if you are turning them on and getting out to check yourself and putting parking brake on. I thought mine were broken as well, until I figured that out.
     
  2. Jan 11, 2021 at 2:01 PM
    #32
    tonycaputo

    tonycaputo New Member

    Joined:
    Oct 28, 2018
    Member:
    #7594
    Messages:
    34
    Gender:
    Male
    First Name:
    Tony
    Vancouver
    Vehicle:
    2019 Black 4Runner Off-Road
    Thanks for this fix @mtnbiker67

    Got these installed this weekend, and changed out both 10amp and 3 amp fuses for higher quality 10amp fuses. DRL and start-up lights work great now!
     
    mtnbiker67 likes this.
  3. Jan 15, 2021 at 10:52 PM
    #33
    Schyler

    Schyler New Member

    Joined:
    Friday
    Member:
    #19143
    Messages:
    1
    First Name:
    Schyler
    Vehicle:
    2014 4Runner Limited
    XB Led Speaker Upgrade
    Wish I could get my start up sequence to work. Tried Heated Mirror, INJ, A/C Comp... to no avail. My lights also flicker a quick bit when turning the engine over... figured that’s something cars normally do.

    any suggestions on how to get my sequence to work? It’s such a nice feature. Would suck if I can’t get it to work. Especially after Gen1 issues I had.
     

Products Discussed in

To Top