1. Welcome to 4Runners.com!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all 4Runner discussion topics
    • Communicate privately with other 4Runner owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

accelerator stopped responding now truck wont even start

Discussion in '4th Gen 4Runners (2003-2009)' started by woza2003, Jul 4, 2015.

  1. Jul 4, 2015 at 6:43 AM
    #1
    woza2003

    woza2003 [OP] New Member

    Joined:
    Jul 4, 2015
    Member:
    #747
    Messages:
    1
    Hi All,
    I have a 2003 toyota v8.

    Yesterday I started it up and it was idling very erratically. I could drive it along but the accelerator was not responding, it was just chugging along on the erratic idle.
    It then stopped completely and wont re-start-. It doesn't try and turn over at all.

    My mechanic cannot get any codes as the machine shows communication error, he also believes this is backed up by the fact that when you turn the key , the dash lights up but the check engine doesn't light up.

    Any suggestions greatly appreciated-so far he has looked at it and says fuses, battery are ok and he reckons it will be the computer at a 1000$ replacement. The vehicle has 340,000 km so i am not sure i want to go spending that much when i am not convinced that will remedy it

    thanks for any help

    Warren
     

Products Discussed in

To Top