1. Welcome to 4Runners.com!

    You are currently viewing as a guest! To get full-access, you need to register for a FREE account.

    As a registered member, you’ll be able to:
    • Participate in all 4Runner discussion topics
    • Transfer over your build thread from a different forum to this one
    • Communicate privately with other 4Runner owners from around the world
    • Post your own photos in our Members Gallery
    • Access all special features of the site

03 runner v6 bank 2 sensor 1 keeps coming

Discussion in '4th Gen 4Runners (2003-2009)' started by fd3s, Apr 19, 2016.

  1. Apr 19, 2016 at 7:42 PM
    #1
    fd3s

    fd3s [OP] New Member

    Joined:
    Apr 19, 2016
    Member:
    #1910
    Messages:
    3
    Gender:
    Male
    First Name:
    kladius
    Vehicle:
    2003 4runner v6
    replaced all o2 sensors from toyota and still check engine comes up with bank 2 sensor 1 please help
     
  2. Apr 20, 2016 at 7:11 AM
    #2
    wnelax04sr5

    wnelax04sr5 New Member

    Joined:
    Apr 6, 2014
    Member:
    #12
    Messages:
    2,580
    Gender:
    Male
    First Name:
    Ethan
    CT
    Vehicle:
    2004 SR5 4X4 Galactic Gray
    on all four cats? there may be a bad connection going to or from one of the sensors
     
  3. Apr 20, 2016 at 7:24 AM
    #3
    fd3s

    fd3s [OP] New Member

    Joined:
    Apr 19, 2016
    Member:
    #1910
    Messages:
    3
    Gender:
    Male
    First Name:
    kladius
    Vehicle:
    2003 4runner v6
    Ya all four where replaced
     
  4. Apr 20, 2016 at 8:25 AM
    #4
    wnelax04sr5

    wnelax04sr5 New Member

    Joined:
    Apr 6, 2014
    Member:
    #12
    Messages:
    2,580
    Gender:
    Male
    First Name:
    Ethan
    CT
    Vehicle:
    2004 SR5 4X4 Galactic Gray
    if they still are sending a code after they were replaced and cleared id go back to toyota and tell them to figure it out, you paid for a repair and the problem persists, thats an issue they need to resolve
     
  5. Apr 20, 2016 at 8:53 AM
    #5
    RonT4R

    RonT4R New Member

    Joined:
    Mar 24, 2015
    Member:
    #526
    Messages:
    553
    Gender:
    Male
    First Name:
    Ron
    Virginia Beach
    Vehicle:
    2007 4runner SR5 4WD
    It should be the left side O2 sensor just before the catalytic converter. They usually have a ohm rating that you can check with a meter. I had that info when I had my Tacoma but I sold it.
     
  6. Apr 20, 2016 at 3:21 PM
    #6
    fd3s

    fd3s [OP] New Member

    Joined:
    Apr 19, 2016
    Member:
    #1910
    Messages:
    3
    Gender:
    Male
    First Name:
    kladius
    Vehicle:
    2003 4runner v6
    Ya I put them in my self , I'm going to go to my buddy's shop and hook up to the o2 sensors and see if it's the wiring thanks for the help
     

Products Discussed in

To Top